Blogghumør :)

 Hei bloggen.

 

Ja okei. Jeg er ikke en flink blogger, da. Men nå kjenner jeg at blogghumøret begynner og komme tilbake, hurra!

 

Akkurat nå hviler jeg etter at jeg har laget frokost på senga til mamsen og papsen, mest pappa siden han har bursdag. Grattis pappa! :` ] Jeg har foressten en god nyhet, jeg fikk Pølse isteden for Reinskav!   Hurra! Men jeg tror nok at jeg hadde overlevd reinskaven. Men samma det, jeg hadde ikke så mye og gjøre i morgest, så jeg søkte litt på youtube.com. Og jeg fant en veldig artig video av to babyer som snakket sammen. Jeg på en måte føler det som om det er mamma og pappa som står der og snakker. Haha, her er den da :

 

 

Vi snakkes :`]

 

Frida<3


  2 kommentarer på "Blogghumør :)"

Postet av:
Skulle bare si at you name it er en ganske stor sammenheng i bloggverden og innlegget mitt, hvis du ikke visste det! Legg navn på det skjønner du..
16.10.2011, 14:26
Postet av: Fridanaa
Vet det, men hva har det med Multiplikasjon, Bursdag og at du tygger igjennom ei drue?
16.10.2011, 14:56
URL: http://www.fridanaa.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 16 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du et innblikk i min hverdag. Håper du liker bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits