Sentertur

Hei! Nå er jeg hjemme etter en "liten" bytur.  Vi satt oss på baguetten der vi møtte Nora. Uheldigvis for meg er jeg ikke helt frisk enda, så jeg måtte gå på toalettet for å pusse nesa hver halvtime.  Vi var på sentetet i ca 2½ time og så dro vi hjem. Nå skal jeg rydde litt på rommet og sy den ene stroppen til kjolen min. Jeg kjøpte foressten to ting.
la touche magique // 94kr (rabatt) // Cubus

Okey, jeg må bare si at jeg ikke bruker consealer eller noen annen sminke til vanlig. Denne er til fester, bursdager og diverse eventer. Jeg har siklet etter denne kjempelenge nå. og nå er den miin!! 

Å herregud, se hvor bra. Jeg elsker seriøst denne consealeren, det på haka er ru hud som ikke er grodd enda. Den er selføgelig ikke så kakete da. 

Hva syntes du om innkjøpet?


  3 kommentarer på "Sentertur"

Postet av: Julieeee
Bra innkjøp
09.12.2012, 20:45
URL: http://julieeee.blogg.no
Postet av: KellerTwins
Fin blogg du har :)
09.12.2012, 21:29
URL: http://kellertwins.blogg.no
Postet av: Lillian
veldig god den. Jeg har forresten julekalender på bloggen, og idag har jeg en super premie til dere. Ta en titt innom og se om du liker det :-) Delta gjerne og, om du vil :-)
10.12.2012, 14:12
URL: http://www.frktorsvik.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 16 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du et innblikk i min hverdag. Håper du liker bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits