teenager

Hallo! Nå sitter jeg i senga og ser på The Walking Dead, har telt opp at jeg nå har sett 18 serier på 1 år. Hahah, sånn går det når man har lite å gjøre på fritiden. Jeg har hatt en utrolig fin helg med venner og familie i og med at jeg hadde bursdag på søndag, og feiring på lørdag.

Lørdag

Jeg og Jentene spiste taco, brownies, veilskringle, godteri og drakk masse brus, vi hørte på musikk og danset masse, pluss at vi hadde en ganske brutal versjon av stolleken, haha dritmorsomt!! Da alle hadde dradd tok jeg og Nora på oss koseklær, og rigget oss til i senga med cola, godteri og The Walking Dead på skjermen. ;)
Søndag

Våknet opp til bursdagsmeldinger og milkshake til frokost etterfulgt av gave fra mamma og pappa. ( gavevideo kommer ) Jeg og Nora ordnet oss litt, og så dro vi ned på peppes. Der møtte vi Marlene, Regine, Eirik og Henrik, vi spiste litt pizza, og så sang de bursdagssangen til meg. (Alle har vel opplevd det pinlige øyeblikket når noen synger bursdagssangen til deg og du ikke vet hvor du skal se, og du bare sitter der med et stivt smil..hehe) Men jeg fikk en gratis is da :)
Etterpå dro vi hjem. I sekstiden kom hele familien og vi spiste kake og drakk brus og så på bilder fra barndommen min.

Har hatt en super dag, takk ♥


  0 kommentarer på "teenager"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 16 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du et innblikk i min hverdag. Håper du liker bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits