kakao

Hei! I dag sov jeg lenge, døgnrytmen min har vært helt på tryne i det siste, så jeg må nok tidlig i seng i kveld i og med at i morgen er det ny skoleuke. Dagen skal brukes til å rydde litt på rommet, gjøre matematikk og så lage boller med Julie og Torje. Anyways, i morgest laget jeg meg en kopp med oboykakao, som smakte kjempegodt, spesielt når man er trøtt. Nå må jeg starte med matten, snax ;) ♥Liker du kako?


  4 kommentarer på "kakao"

Postet av: ANNELI
Naam :)
13.10.2013, 15:33
URL: http://anneliaaland.blogg.no
Postet av: Cesilie
nam! :D
13.10.2013, 15:36
URL: http://cesiliegm.blogg.no
Postet av: Matilde
Åå nam! Ja, elsker det :D
13.10.2013, 18:36
URL: http://matildebang.blogg.no
Postet av: Karoline - Tegneserieblogg
Skjønner hva du mener. Døgnrytmen min er like forvirra som en alzheimer-pasient på fotballkamp. Tenker hver morgen at jeg skal legge meg tidlig på kvelden, men på kvelden er jeg så våken.... :'( Vanskelig liv (egentlig ikke)

Nam kakaoen så god ut ;-)
13.10.2013, 20:58
URL: http://kollerline.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 16 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du et innblikk i min hverdag. Håper du liker bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits