Nyttårsforsett 2014

Hvert år lager jeg nyttårsforsett (ikke at jeg nødvendigvis holder dem) og jeg prøver selfølgelig og holde dem, og jeg klarte en god del av dem i 2013. Så her er mine nyttårsforsett for 2014

 

  • Prioritere søvn:  Jeg sover alt for lite endten om det er i sommerferien eller på vanlige skoledager, de siste ukene har jeg fungert på 5 timer søvn hver dag, noe som er dårlig for helsa og for humøret. Så jeg skal bli bedre på å legge meg tidligere.

 

  • Jobbe mer med skole: Jeg er forsovet fornøyd med tentamener og snittet mitt på skolen, men jeg skal prøve å gi enda mer sånn at en 5+ kan bli en 6 :)

 

  • Spise sunnere: I April 2013 fikk jeg anemi p.g.a at jeg ikke spiste nok jernrik mat, så jeg skal prøve å prøve ny mat og spise sunnere i tillegg, noe som innbærer godteri, men bare på lørdager.

 

  • Spare penger: Siden jeg skal til USA i sommer burde jeg spare masse penger, så pengesparingen starter nå med en gang, hahah :)

 

  • Blogge bedre: Jeg skal legge inn daglige innlegg med bra bilder og kanskje noen videoer i tillegg :) ;)
  1 kommentarer på "Nyttårsforsett 2014"

Postet av: Heidi
Jeg har vel egentlig de samme, bortsett fra det med USA da😂
03.01.2014, 02:51

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 16 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du et innblikk i min hverdag. Håper du liker bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits