tuesday

Hallo! Sorry for sen oppdatering, men jeg har hatt så mye å gjøre i dag at jeg ikke fikk tid før nå. Etter skolen ble Frida aka Frida2 med meg hjem, vi stekte en grandis og gjorde litt lekser. Senere så vi igjennom bilder fra det siste året, forandring fryder sier jeg bare, hahah :). Etter det holdt vi på med spansk, og så dro Frida hjem. Etter det så jeg på prison break, drakk 2 kopper te og hørte på musikk. Så hoppet jeg i dusjen og jeg skal snart legge meg nå. I morgen er favorittdagen min i uka, siden vi har tilvalgsfag, spansk og etterpå klatring. :D Jeg har også fått en pakke som jeg tenkte jeg skulle vise dere i morgen. Vi snakkes ;)

Liker du onsdager? ;)


  1 kommentarer på "tuesday"

Postet av: Tiffany & Daisy
Ååh, så fine bilder! :D Ser skikkelig koselig ut! ^^
21.01.2014, 23:19
URL: http://tinydays.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 16 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du et innblikk i min hverdag. Håper du liker bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits