halvveis til fredag

Hei! Akkurat nå er jeg så trøtt som jeg aldri har vært, det skal bli godt med helg og sove lenge nå, ahh. Jeg tenkte bare jeg skulle legge inn en liten oppdatering før jeg legger meg. Etter skolen gikk jeg innom posten for å hente elf-pakken, og så dro jeg hjem, etter middag dro jeg på klatring. Jeg føler jeg var bedre før jul, men jeg må nok bare jobbe litt ekstra og så blir jeg like flink (om ikke bedre) igjen. Etter trening kom Nora på besøk, vi lagde vafler til kvelds, og så dro hun hjem. Jeg tenkte å ta noen ordentlige bilder med bra lys av produktene jeg fikk i morgen, eller kanskje jeg skal filme en video? Si i fra om jeg skal ha video eller bilder! Snakkes i morgen! :* :)

 
Video eller bilder?


  4 kommentarer på "halvveis til fredag"

Postet av: meg
du må lage en video !!!!!!!!!!
31.01.2014, 08:33
Postet av:
Video
24.02.2014, 22:27
Postet av: Hedda
Video!
24.02.2014, 22:27
Postet av:
Video'!
24.02.2014, 22:29

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 16 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du et innblikk i min hverdag. Håper du liker bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits