Vi prøver igjen..

Okey, akkurat nå skal jeg bare cut the crap og komme til poenget, jeg har hatt to tentamener og masse innleveringer i det siste, og blogging har virkelig ikke blitt en prioritet. Men nå skal jeg virkelig prøve å komme meg på bena igjen, jeg kjenner uansett at jeg savner og blogge og skrive (selv om jeg skriver nok på skolen etter min mening). 

Min 17.mai var meget bra hvis vi ser bort i fra at været var helt (på godt norsk) ræva. Så jeg holdt meg inne hos bestemor med lunsj og kaker helt til det var borgertog som jeg, Regine og Ida så på. Etterpå møtte vi Sara og Camilla, vi så på russetoget og så stakk vi en tur til Regine, der spiste vi snacks og drakk brus og moret oss. Både jeg og Sara sov hos Regine, men for en gangs skyld sto vi opp litt tidlig og laget oss en fin frokost. Senere på ettermiddagen ble jeg hentet av mamma, og jeg fikk ta meg en lang dusj etter en fin, men slitsom helg :) 

Hva gjorde du på 17.Mai? 


  0 kommentarer på "Vi prøver igjen.."


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 16 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du et innblikk i min hverdag. Håper du liker bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits