helga

Hey peeps! Sorry for ekstremt dårlig oppdatering! Været i Narvik de siste dagene har vært helt sinnsykt bra, og jeg har spasert rundt i shorts dagen lang! Det har vært funn cup her i helga, så jeg har vært en god del oppe på stadion og sett på venner som har spillt, noe som har vært kjempekoselig. Ellers har jeg sovet hos Regine, og vi ble nettopp ferdig med å male huset. 

Jeg innså for ikke så lenge siden at det bare er 18 dager igjen til sommerferie, og vi har bare mattetentamen og en engelskfremføring igjen, etter det blir det bare chille skoledager med fritimer og avspaseringer. nå er jeg klar for sommerferie for å si det sånn :)

Er du klar for sommerferie? 


  2 kommentarer på "helga"

Postet av: prinsessen
sååå pene jenter! utrolig fint bilde av dere 3
01.06.2014, 22:31
URL: http://prinsessen.blogg.no
Postet av: Rebecca Askildsen
Kjempe fine dere er
21.06.2014, 14:21
URL: http://Rebeccaaskildsen.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 16 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du et innblikk i min hverdag. Håper du liker bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits