Ekstremhete

Hei folkens! Sorry for dårlig oppdatering i dag, men jeg har vært med Frida og Mia siden klokka 12. Når Frida kom gikk vi ned på rema og kjøpte ingredienser til Milkshake, på tur hjem møtte vi Mia, og så gikk vi hjem til meg og laget Milkshake som smakte helt himmelsk. I mens vi drakk milkshaken så vi en film som het The Conjouring, som var sånn passe skummel. Jeg syntes egentlig ikke sånne paranormale filmer der små ting skjer er så skummel, det er vel mer sånne filmer der det bygger seg opp på psyken som er spennende.

Resten av dagen brukte vi på å kjøle oss ned med vann, nå har jeg nettopp tatt meg et glass pepsi og litt vannmelon, siden det er betydelig kaldere akkurat nå så er det jo faktisk mulig og sitte ute og kose seg i sola, så det er akkurat det jeg skal gjøre, vi snakkes i morgen! :)

Har du sett The Conjouring?


  0 kommentarer på "Ekstremhete"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 16 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du et innblikk i min hverdag. Håper du liker bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits