San Francisco

USA TID: 10:57 

Hallo! Etter en 15-timers reise og en god del venting kom vi frem til San Francisco på fredag i femtiden. Alle amerikanerene jeg har møtt så langt er kjempehyggelige, de spør meg alltid om hvor jeg er fra og virker veldig interessert, det er skikkelig koselig! Vi sjekket inn på hotellet vårt som heter park 55 i sentrum av san francisco. Så langt har vi bare shoppet og gådd i gatene, vi har vært innom Lombard street og Fisherman`s wharf, noen veldig populære attraksjoner, og i dag skal vi sykle over Golden gate-bruen selv om det er en god del tåke, heligvis er det varmt. 

I morgen henter vi bilen og kjører videre til Reno, og deretter Yosemite nasjonalpark der vi møter brødrene mine, håper jeg får tid til å blogge i kveld :)Dette er utsikta fra rommet! :) 
Hva gjør/skal du i sommer?


  2 kommentarer på "San Francisco"

Postet av: Heii
Kan du ha haul når du kommer hjem?
20.07.2014, 21:44
Postet av: Frida
Heii: Det var planen ;)
21.07.2014, 05:45
URL: http://fridanaa.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 16 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du et innblikk i min hverdag. Håper du liker bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits