Sykkeltur over golden gate

SF TID: 20:50

Hei heii :) I dag leide vi sykler og bestemte oss for å ta en tur over golden gate brua, fy søren for en tur. Jeg trodde dette skulle være i maks 2 timer og ikke mer en et par kilometer med flatmark, men neida. Det ble en 7 og en halv times tur på ca 2 mil. Nå ligger jeg halvveis dau i senga og hører på musikk og chiller max. Jeg har så syyykt vondt i rompa, det blir ikke noe sykkeltur på meg for et par uker for å si det sånn. Nå tror jeg det blir en tur på ei burgersjappe eller noe lignende og så blir det natt. I morgen sjekker vi ut og henter bilen. :)Dette er alcatraz-fengselet der de farligste fangene ble holdt frem til slutten av 60`tallet. 


Utsikta fra rommet er bare helt syk...

 


  0 kommentarer på "Sykkeltur over golden gate"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 16 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du et innblikk i min hverdag. Håper du liker bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits