Skriveglad og skolelei

Hei hei, det er en stund siden sist, men jeg følte plutselig en trang til å blogge, så jeg ordnet designet og endret noen småting. Jeg liker designet mye bedre nå. Jeg kjente et savn for å skrive, ikke at vi gjør det nok på skolen da. Det er jo mye mer personlig å blogge enn å skrive en fagartikkel om steiskred liksom. Angående skole, herregud så skolelei jeg er nå. Vi har egentlig ikke hatt stort til prøver eller fremlegg i det siste, men det er nok antageligvis fordi det er stille før stormen. Jaja, alle er vel litt deppa i mørketiden kan jeg tenke meg, gleder meg til sola kommer frem. I mellomtiden drømmer jeg meg tilbake til Miami :) (greit å være litt cheesy iblandt)
♥♥♥♥♥ vil tibake

 


  3 kommentarer på "Skriveglad og skolelei"

Postet av: Danian. Gutteblogger
Hold ut for skole er viktig troo meg
30.01.2015, 18:49
URL: http://danian.blogg.no
Postet av: Egeo
Å det forstår jeg godt. Så ut som en herlig plass å være, og mye bedre enn Norge i denne kulden....
30.01.2015, 20:02
URL: http://www.egeo.blogg.no
Postet av: Iselin Renée
Flotte bilder :)
31.01.2015, 11:54
URL: http://iselinrenee.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 16 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du et innblikk i min hverdag. Håper du liker bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits