Blogge igjen?

Hei! Nå har det vel vært halvtannet år siden jeg sist skrev et innlegg her på bloggen. Jeg har lagt all fokuset på skolen, venner og trening, og bloggen ble lagt på hylla. Men i det siste har jeg fått lyst til å skrive. Ikke essay eller debattartikkel, fordi det får jeg nok av på skolen om kort tid, men bare skrive hva jeg tenker på. Om samfunnet, trender, problemer og generelle emner som er aktuelle akkurat nå.

Derfor vurderer jeg å starte opp bloggen min igjen.

Dessverre så har det seg jo sånn at når man er uaktiv i en lang periode så mister man oppmerksomheten, dermed har jeg ingen lesere akkurat nå, men om jeg bestemmer meg for å starte bloggen igjen så kan det jo godt hende at jeg får flere følgere. Vi får se. 

BIP3miNjiGT
 


 


  1 kommentarer på "Blogge igjen?"

Postet av: Ida
Ja, håper du begynner å blogge igjen<3 <3
28.07.2016, 23:59

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 16 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du et innblikk i min hverdag. Håper du liker bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits