french macaroons
Reisegave fra mamma som var i budapest. ♥ 

night flyerHva syntes du?

Cake pops

Hei! I dag sov vi lenge, før vi sto opp til rundstykker, juice og kakao. Nam! Så nå sitter vi i sofaen med et varmt pledd og ser på tv. ( jeg blogger, mhee ) I går laget jeg og Nora cake pops, de så ganske delikate og deilige ut. Men smaken var ikke akkurat helt toppers..  Uansett, vi blogges :)

Liker du cake pops/ smakt cake pops?

october sky
Hva syntes du?

french macaroons


Vil du ha oppskrift?

strawberries

Hallo! Nå har jeg nettopp spist en skål jordbær. Jeg eeeelsker jordbær så sinnsykt mye, spesielt på vaniljeis eller fløte :)

Liker du jordbær?

Owl earrngs


Hva syntes du?


hot cocoa

Hva syntes du?

Cupcakes

Hva syntes du?

:PCanon Eos 1100d 50.mm 1.8

MockingjayHva syntes du om bildene?

Cold

Hei hei! I dag sto jeg og Regine opp rundt halv elleve, spist frokost. Og daffet til klokka var to. Så kledde vi på oss og tok noen bilder. Det var igjen selfølgelig iskald, men vi hadde jakke på oss i dag. Noen av bildene ble bra, så det blir kanskje ny header. Gjerne lag en hvis du vet hvordan det gjøres. ♥

Hva syntes du om bildene?

Lights


Canon EF 50mm 1.8

Hva syntes du om bildene?

Milk & Oreo

Liker du Oreo og melk?

Fullmåne

Jeg tok disse bildene i går natt, da var det fullmåne. Det kom helidigvis ingen varulver og tok meg, haha, Hva syns du om bildene?

Straws

Hva syntes du om bildene?

Sjøldigger

Hei! Nå har jeg nettopp laget Brownies og vi skal snart spise middag, jeg gleder meg til å smake, det er en stund siden jeg har laget brownies. I mellomtiden når den stekte så bladde jeg igjennom bildene på pc`en. Og så fant jeg en liten kollasj av bilder jeg ( og ett av Alex ) har tatt. Så tenkte jeg. "Jaja, vær nu litt sjøldigger å lægg d ut." Så da gjør jeg det: Hva syntes du?

Pink nails

Likte du bildene?

Black N` drops


Likte du bildene?

Se hva jeg fant på skapet..

Hva syntes du om bildene?

Jordbær & IsLiker du Jordbær & is?

Red chicks

Likte du bildene?

hidden
Likte du bildene?

Foto: Curious Cat


Hva syntes du om bildene?

Foto: Flowery post

Hva syntes du om bildene?

Foto: Green dropsBlogges ♥

Foto: LoveBlogges ♥

"Daffer"

Hei Bloggen. 

Nå ligger jeg i sengen og daffer. Det viste seg at det var for dårlig vær til og dra til bjørnefjell i går. Til dere nyskjerriges informasjon så regnet det sykt mye. Det vil si at hvis jeg hadde satt en badebalje på plenen hadde den vært overfull på 5.min! Så det var sykt kjipt. Og i tilleg finner jeg ikke kameraet!  " Går det ann og ha en BEDRE dag? "

Men posetivt er at det kanskje er mulig at jeg drar opp i dag, fint vær... Så :`]   Hvis ikke får jeg vel bare mase på mamma og pappa om og dra på tivoli. ;`) YaY! Det er ikke ofte jeg får lov da, men vi får se. 

Blogges :`]

Slenger inn et bilde av meg .
Reisegave fra mamma og pappa :3

Hei der :P Nå har jeg altså vært på overnatting hos Nora mens mamma og pappa har vært på golftur i Luleå,Piteå. Der tipper jeg at de koste seg, jeg fikk beskjed om og sende en melding om hva jeg hadde lyst på. Jeg sa at jeg hadde lyst på extentions fra Rapunzelofsweden.no/se/com men jeg fikk noe enda bedre, nye sølvøredobber og en søt pengbok! Yahoo :] Jeg som hadde så fryktelig lyst på det siden mine andre "sølvøredobber" som jeg kjøpte i Bulgaria som egentlig var fake ble ødelagt og ikke kunne loddes, så det var en koselig "SUPRISE!" Hurra! :]


Pengboken miin <3 :]

Esken til sølvøredobbene.

Øredobbene,fine?

På meg

Sidebøyd hode med øredobber :]

Profil Høyre (Speilvend Webcamera)

Profil Venstre (Speilvend Webcamera)
Begge inkjøpene.

Vel,det var det. Vi sees

Klemz Frida <3


Bilder av meg..

Her er bare noen bilder av meg, siden en venn skal lage en annen header til meg senere..


Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 14 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du se outfits, foto, hverdagsinlegg og masse mer. Håper du liker bloggen min! /font>

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits