Blogge igjen?

Hei! Nå har det vel vært halvtannet år siden jeg sist skrev et innlegg her på bloggen. Jeg har lagt all fokuset på skolen, venner og trening, og bloggen ble lagt på hylla. Men i det siste har jeg fått lyst til å skrive. Ikke essay eller debattartikkel, fordi det får jeg nok av på skolen om kort tid, men bare skrive hva jeg tenker på. Om samfunnet, trender, problemer og generelle emner som er aktuelle akkurat nå.

Derfor vurderer jeg å starte opp bloggen min igjen.

Dessverre så har det seg jo sånn at når man er uaktiv i en lang periode så mister man oppmerksomheten, dermed har jeg ingen lesere akkurat nå, men om jeg bestemmer meg for å starte bloggen igjen så kan det jo godt hende at jeg får flere følgere. Vi får se. 

BIP3miNjiGT
 


 

Lørdag

Kreativ overskrift or what?

Hei og god helg :) I dag våknet jeg av meg selv i halv elleve-tiden, det var helt fantastisk å sove lenge, med tanke på at jeg står opp klokka 7 resten av dagene. Etter frokost kjørte vi ut til Ankenes der vi spilte kamp mot Bardu. Etter en drøy time dro vi hjem med seier`n i lomma, DET var deilig må jeg si. Jeg scorte også mitt første mål, jeg må si det var deilig med mestringsfølelse, satser på at det blir flere mål etterhvert. :D 

Nå har jeg dusjet og mekket sammen ostesmørbrød, det er skikkelig enkelt, bare legg på ketchup og ost og legg det i panna med lokk på i noen minutter, og pass på at det ikke blir svidd. Det anbefales sterkt. I kveld skal jeg til Mia, der jeg skal sove, det blir kos. 

Skriveglad og skolelei

Hei hei, det er en stund siden sist, men jeg følte plutselig en trang til å blogge, så jeg ordnet designet og endret noen småting. Jeg liker designet mye bedre nå. Jeg kjente et savn for å skrive, ikke at vi gjør det nok på skolen da. Det er jo mye mer personlig å blogge enn å skrive en fagartikkel om steiskred liksom. Angående skole, herregud så skolelei jeg er nå. Vi har egentlig ikke hatt stort til prøver eller fremlegg i det siste, men det er nok antageligvis fordi det er stille før stormen. Jaja, alle er vel litt deppa i mørketiden kan jeg tenke meg, gleder meg til sola kommer frem. I mellomtiden drømmer jeg meg tilbake til Miami :) (greit å være litt cheesy iblandt)
♥♥♥♥♥ vil tibake

 

Hyttehelg

Hei! Jeg har nettopp kommer hjem fra todagers isolat på hytta til Mia. Neida, men jeg har vært på hytta til Mia, der vi har solet oss, grillet, kjørt tube og sofa, sett på filmer, skytt med luftgevær og ikke minst badet. Har hatt en super helg, men nå er det tilbake til Narvik og den steikende sola! :) Nå er det bare 5 dager til vi drar til USA og jeg sitter fortsatt her og prøver å ta inn det faktum at jeg skal til Amerika. Nå må jeg desverre rydde på rommet og så blir det matlaging med mamma, noen andre som skal se VM-finalen? 

Hvem heier du på i VM?

Ekstremhete

Hei folkens! Sorry for dårlig oppdatering i dag, men jeg har vært med Frida og Mia siden klokka 12. Når Frida kom gikk vi ned på rema og kjøpte ingredienser til Milkshake, på tur hjem møtte vi Mia, og så gikk vi hjem til meg og laget Milkshake som smakte helt himmelsk. I mens vi drakk milkshaken så vi en film som het The Conjouring, som var sånn passe skummel. Jeg syntes egentlig ikke sånne paranormale filmer der små ting skjer er så skummel, det er vel mer sånne filmer der det bygger seg opp på psyken som er spennende.

Resten av dagen brukte vi på å kjøle oss ned med vann, nå har jeg nettopp tatt meg et glass pepsi og litt vannmelon, siden det er betydelig kaldere akkurat nå så er det jo faktisk mulig og sitte ute og kose seg i sola, så det er akkurat det jeg skal gjøre, vi snakkes i morgen! :)

Har du sett The Conjouring?

Orensvika

Hallo! Nå har jeg nettopp spist to store cheesburgere og surfet litt på nettet. I går var jeg i Ornesvika med en hel gjeng venner i rundt 4 timer og badet masse, det var helt sinnsykt varmt og sola skinte hele tiden, det var helt fantastisk! På kvelden kom Marlene, Mia og Ingrid, vi satt opp teltet i hagen, kjøpte masse snacks og brus og hadde en kjempekoselig kveld! 

Hva gjorde du i går?

For varmt til å fungere

Hallo! I dag sto jeg opp kl.12 og spiste en god frokost. :) Det er nesten for varmt til å leve i Narvik akkurat nå, det er sikkert den varmeste plassen i hele nord-norge tipper jeg. Marlene kom ned for noen minutter siden, så vi skal vel finne på noe som kjøler oss ned, som for eksempel bading eller vannkrig. Vi snakkes ;)

Er det varmt hvor du bor? 

Sommervær

Let`s try this again...

Hei! For øyeblikket er det 25 grader og klokka nærmer seg 12, noe som jeg syns er helt sykt! I dag har jeg vært i Ornesvika med noen venner, det var helt fantastisk vær og vannet var kjempedeilig. I går dro jeg, Marlene og familien hennes ut med båten for å kjøre tube, det var helt sykt morsomt, men jeg må inrømme at jeg ble litt redd når jeg satt i tuben og så ble jeg informert om at ei Nise kom svømmende forbi. :) 

I morgen er planen å være med Mia og Ingrid, vi finner nok på noe morsomt, det blir sikkert bading da også i og med at det er meldt 31 grader :)

Er det fint vær hos deg? :)

helga

Hey peeps! Sorry for ekstremt dårlig oppdatering! Været i Narvik de siste dagene har vært helt sinnsykt bra, og jeg har spasert rundt i shorts dagen lang! Det har vært funn cup her i helga, så jeg har vært en god del oppe på stadion og sett på venner som har spillt, noe som har vært kjempekoselig. Ellers har jeg sovet hos Regine, og vi ble nettopp ferdig med å male huset. 

Jeg innså for ikke så lenge siden at det bare er 18 dager igjen til sommerferie, og vi har bare mattetentamen og en engelskfremføring igjen, etter det blir det bare chille skoledager med fritimer og avspaseringer. nå er jeg klar for sommerferie for å si det sånn :)

Er du klar for sommerferie? 

Stress

Hei hei! De to siste dagene har vært veldig stressende, jeg sliter skikkelig med å komme meg opp om morgenen fordi jeg alltid trykker på snooze. Hva er egentlig poenget med å utsette alarmen? Du blir bare trøttere og man får alltid dårlig tid. Etter skolen har hele familien holdt på å male huset hvitt, heldigvis er vi snart ferdige. Det er veldig mye stress for tiden, vi fikk nettopp tilbake tentamen og nå har vi 3 prøver igjen før sommerferie. Nemlig Naturfagsprøve, musikkprøve og den grusomme mattetentamen. Den må jeg virkelig øve på! 

Har du mye skolearbeid for tiden?

Finvær

Hey! I dag klarte jeg altså å forsove meg slik at jeg kom for sent på jobb ( jeg har utplassering på coop prix ) og når jeg kom hjem hadde da Teddie tissa i senga mi. Så dagen har ikke akkurat vært super hittil, men på den positive siden så fikk jeg et par kg med godis for jobben jeg har gjort de to siste dagene på coop, og så lager mamma lasagne at the moment, så alt går fiiint med meg :D 

I går var det rundt 20 grader her, så etter et par strøk med maling dro jeg og Mia ned i byen og kjøpte youghurtis, herregud det må ha vært kanskje et år siden jeg har spist youghurtis. Det er helt insane godt! Nå skal jeg se ferdig filmen min, og så spise middag. Er det fint vær der du bor?

Vi prøver igjen..

Okey, akkurat nå skal jeg bare cut the crap og komme til poenget, jeg har hatt to tentamener og masse innleveringer i det siste, og blogging har virkelig ikke blitt en prioritet. Men nå skal jeg virkelig prøve å komme meg på bena igjen, jeg kjenner uansett at jeg savner og blogge og skrive (selv om jeg skriver nok på skolen etter min mening). 

Min 17.mai var meget bra hvis vi ser bort i fra at været var helt (på godt norsk) ræva. Så jeg holdt meg inne hos bestemor med lunsj og kaker helt til det var borgertog som jeg, Regine og Ida så på. Etterpå møtte vi Sara og Camilla, vi så på russetoget og så stakk vi en tur til Regine, der spiste vi snacks og drakk brus og moret oss. Både jeg og Sara sov hos Regine, men for en gangs skyld sto vi opp litt tidlig og laget oss en fin frokost. Senere på ettermiddagen ble jeg hentet av mamma, og jeg fikk ta meg en lang dusj etter en fin, men slitsom helg :) 

Hva gjorde du på 17.Mai? 

grøss

Hallo! Det har vært en god stund siden sist ser jeg, men jeg har ikke har egentlig ikke noen unnskyldning. Tid har jeg massevis av, men jeg er nok bare lat, haha :) I dag har Mia sovet hos meg, vi har ikke akkurat vært produktiv, vi sov lenge, spiste taco til frokost, og så Insidous. Jeg har fått litt dilla på skrekkfilmer, i går så vi Paranormal Activity 4 som hadde en veldig rar og åpen slutt. Nesten som om det skulle vært en oppfølger, hmm. Anyways, nå skal jeg ut og spille tennis med pappa, vi sees etterpå! Hade ;)


tikka masala

Hei! Igjen sitter jeg i senga, stuptrøtt og blogger. Alt for sent, som vanlig. I dag har vi hatt tikka masala til middag, noe som jeg ikke hadde smakt før, men det var jo skikkelig godt! Etterpå gjorde jeg litt matte før jeg stekte vafler, etter det så jeg og mamma en episode av poirot, haha, jeg elsker krim fra 1920-tallet og oppover, bedre enn de krimfilmene som blir laget nå syntes jeg. :) Nå skal jeg legge meg, har forsovet meg 2 dager på rad nå, så jeg må klare å komme meg opp i morgen, det er jo tross alt fredag! Natta <3 :)

Hva har du gjort i dag?

halvveis til fredag

Hei! Akkurat nå er jeg så trøtt som jeg aldri har vært, det skal bli godt med helg og sove lenge nå, ahh. Jeg tenkte bare jeg skulle legge inn en liten oppdatering før jeg legger meg. Etter skolen gikk jeg innom posten for å hente elf-pakken, og så dro jeg hjem, etter middag dro jeg på klatring. Jeg føler jeg var bedre før jul, men jeg må nok bare jobbe litt ekstra og så blir jeg like flink (om ikke bedre) igjen. Etter trening kom Nora på besøk, vi lagde vafler til kvelds, og så dro hun hjem. Jeg tenkte å ta noen ordentlige bilder med bra lys av produktene jeg fikk i morgen, eller kanskje jeg skal filme en video? Si i fra om jeg skal ha video eller bilder! Snakkes i morgen! :* :)

 
Video eller bilder?

tuesday

Hallo! Sorry for sen oppdatering, men jeg har hatt så mye å gjøre i dag at jeg ikke fikk tid før nå. Etter skolen ble Frida aka Frida2 med meg hjem, vi stekte en grandis og gjorde litt lekser. Senere så vi igjennom bilder fra det siste året, forandring fryder sier jeg bare, hahah :). Etter det holdt vi på med spansk, og så dro Frida hjem. Etter det så jeg på prison break, drakk 2 kopper te og hørte på musikk. Så hoppet jeg i dusjen og jeg skal snart legge meg nå. I morgen er favorittdagen min i uka, siden vi har tilvalgsfag, spansk og etterpå klatring. :D Jeg har også fått en pakke som jeg tenkte jeg skulle vise dere i morgen. Vi snakkes ;)

Liker du onsdager? ;)

Etter skolen

Helluen! Kreativ overskrift, må jeg si. Jeg har nettopp kommet hjem fra skolen og nå hører jeg bare på musikk og chiller, må vel i gang med leksene snart. :/ Jeg og pappa skal kanskje en tur ned på coop obs for å se på gitar, haha. Jeg har ikke akkurat noe talent innenfor instrumenter, husker jeg hatet fløytene vi spillte på i 5.klasse, hahah! Snax ;)
Hva skal du i dag?

hockey

hallo! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra hockeykamp med Marlene, det gikk fra 3-0 til bergen, til 6-5 til Narvik. Kjempespennende kamp! Nå blir det straks lasagne i huset, og så skal vi finne ut reiseruta for USA 2014. Det har ikke helt gått opp for meg at jeg faktisk skal til USA! :D Ha en flott søndag folkens, vi snax ;) 

credit: marlene

 

Liker du hockey?/ hvem holder du med?

Bursdag

Hallo folkens! I går hadde Camilla bursdag, og på fredag feiret hun den. Vi hadde det kjempemorsomt med diverse partyleker, mat og fine jenter. Nå ligger jeg og Nora godt innballa i masse pledd og puter, det er desverre -15° grader ute og 0 snø :( 
Det som skjedde her var at vi hadde på selvutløser, og da selvutløseren var på 0 sprenkte jeg en ballong, derfor den stygge posisjonen min. :)

Hva gjorde du i helga?


 

Produktive dager

not.. Hallo! nå sitter jeg på kjøkkenet og hører musikk & surfer på nettet, det er det de siste dagene har gått i, internett. Det er nesten ikke mulig å gå ut siden det er isglatt, å ta bilder kan jeg bare glemme, for når jeg kommer hjem fra skolen kl.15 er det allerede bekkmørkt ute. Slalombakken er heller ikke noe å skryte av akkurat nå..litt deprimerende egentlig. :( Jeg bestemte meg ganske spontant for å lage kanelboller nå nettopp, sånn at jeg kan ha med meg på skolen i morgen, fredagskos lizzm <3<3<3<3<3 anyways, snakkes i morgen ;) Natta!
Har du også det sånn?

Hverdagen

Helluen folkens! Nå sitter jeg i pysjen med prison break rullende på skjermen, skal snart ta en dusj og spise kvelds for å så øve på spansken, jeg glemte liksom all spansken da vi fikk juleferie. Har fått en ganske bra døgnrytme nå i det siste så jeg blir nok å sovne lett i kveld ;) Ellers tenkte jeg å spille inn hva jeg fikk til jul i helga, har måttet vente på den siste "julegaven" helt til nå. ;) snakkes <3


Hva har du gjort i dag?

Nyttårsforsett 2014

Hvert år lager jeg nyttårsforsett (ikke at jeg nødvendigvis holder dem) og jeg prøver selfølgelig og holde dem, og jeg klarte en god del av dem i 2013. Så her er mine nyttårsforsett for 2014

 

  • Prioritere søvn:  Jeg sover alt for lite endten om det er i sommerferien eller på vanlige skoledager, de siste ukene har jeg fungert på 5 timer søvn hver dag, noe som er dårlig for helsa og for humøret. Så jeg skal bli bedre på å legge meg tidligere.

 

  • Jobbe mer med skole: Jeg er forsovet fornøyd med tentamener og snittet mitt på skolen, men jeg skal prøve å gi enda mer sånn at en 5+ kan bli en 6 :)

 

  • Spise sunnere: I April 2013 fikk jeg anemi p.g.a at jeg ikke spiste nok jernrik mat, så jeg skal prøve å prøve ny mat og spise sunnere i tillegg, noe som innbærer godteri, men bare på lørdager.

 

  • Spare penger: Siden jeg skal til USA i sommer burde jeg spare masse penger, så pengesparingen starter nå med en gang, hahah :)

 

  • Blogge bedre: Jeg skal legge inn daglige innlegg med bra bilder og kanskje noen videoer i tillegg :) ;)2014

Okey, jeg har brukt første dagen i nyåret på å sove til kl.16.00, i går la vi oss nemlig kl.07.00 fordi jeg, Nora og Regine bestemte oss for å lage brownies klokka fire på natten, men hallo. Det var liksom nyttårsaften, så det er greit. Før denne fantastiske avgjørelsen var vi oppe hos Christel og Atle, der vi badet i stamp, spiste taco, kake, og drakk brus. Vi sendte selfølgelig opp masse raketter :) Alt i alt hadde jeg en fantastisk nyttårsaften, og en kjempebra start på 2014. Håper nyåret bringer masse nye minner og opplevelser, og at det vil være enda bedre enn 2013, godt nyttår alle sammen! ♥ :)

Hadde du en bra nyttårsaften?

Slaskete dager

Hallo! Nå har jeg tent litt lys, funnet frem netflix, og hoppet i koseklærne. Jeg kom nettopp hjem fra Familiemiddag hos Tante & Onkel, spiste pizza og ga noen forsinkede julegaver. :) Nå ska jeg finne meg en film på netflix, dusje og så (prøve) å legge meg. Natta!

Hva har du gjort i dag?

Prøver igjen

Heisann, long time no see, haha. Glemte av bloggen ei stund, p.g.a all tentamenstresset, bursdagen min, lekser, og juleshoppingen. Men nå er jeg tilbake! Skal prøve å blogge hver dag nå, og kanskje til og med en videoblogg eller to. Jeg har noen veldig spennende pakker som venter i posten som jeg gleder meg til å vise dere. ;) Men akkurat nå skal jeg ut og gjøre noen ærender med mamma. Vi prates!

 


#bestie <3

 

Hva har du gjort i jula?

 

stressdag

Hei folkens! Har hatt en utrolig lang dag så jeg er temmelig utslitt akkurat nå. Dagen starter med en tur til legen der jeg tok en blodprøve og så sjekking av noe jeg har på armen.  Derreter dro jeg rett til en prøve på skolen, da jeg kom hjem dro jeg nesten på trening med en gang, og så har jeg gjort lekser og lagt bokbind på bøkene til nå. Nå skal jeg hoppe i dusjen, spise kvelds og så hoppe til sengs. God natt <3
kakao

monday

( jeg vet, orginal overskrift ) Hei folkens! :) I dag har jeg brukt dagen på å se på serier, være med Mia, og lese i boken min. Forrige uke sovnet jeg skikkelig sent hver dag og våknet kjempetrøtt. Så jeg ha brukt helgen på å sove ut. Så nå skal jeg bare lese litt, spise kvelds, og så hoppe til sengs, natta :)jeg og marlene lagde oreobrownies på søndag :)

kosekosekose

Hei! Etter skolen slet jeg virkelig med å holde øynene åpne, siden jeg fra kl.0800 i morgest til nå har fungert på 3 timers søvn. Jeg har brukt dagen på lekser, body of proof og mat, masse mat. :D Pappa hadde kjøpt  jordbær, så da ble det jordbær dyppet i sjokolade til dessert. Ett ord, nam! Nå skal jeg se enda en episode av BOP (Body of proof) og så skal jeg ta kvelden ;) Natta! ♥


Liker du jordbær&sjokolade? :)

kakao

Hei! I dag sov jeg lenge, døgnrytmen min har vært helt på tryne i det siste, så jeg må nok tidlig i seng i kveld i og med at i morgen er det ny skoleuke. Dagen skal brukes til å rydde litt på rommet, gjøre matematikk og så lage boller med Julie og Torje. Anyways, i morgest laget jeg meg en kopp med oboykakao, som smakte kjempegodt, spesielt når man er trøtt. Nå må jeg starte med matten, snax ;) ♥Liker du kako?

chill

Hey! Orginal overskrift, jeg vet. I kveld har mamma på pappa noen gjester, så jeg har isolert meg på rommet med tv, cola, pc`en, duftlys og grandis. Jeg brukte ettermiddagen min på å demontere et dasslokk, for å så montere et nytt et. Heheh, også har jeg ryddet. Masse. Så nå skal jeg slappe av, og prøve og ordne døgnrytmen ved å legge meg tidlig. Ha en fin lørdagskveld! :)Hva har du gjort i dag?
white chicks

Hallo! Nå sitter jeg med en mango i fanget og filmen white chicks på skjemen. I dag hadde mamma bursdag, så mens hun var på jobb gikk jeg og Teddie ned på rema og handlet middag, ingredienser til kake og bursdagskort. Så inviterte vi brødrene mine + julie&charlotte på kaffe og kake, kjempekoselig! Nå har jeg tatt i hårkur og er klar til en skikkelig kosekveld for meg selv. God natt! Gratulerer så mye med dagen mamma, glad i deg! ♥

Hva har du gjort i dag?/Liker du mango?

 

teenager

Hallo! Nå sitter jeg i senga og ser på The Walking Dead, har telt opp at jeg nå har sett 18 serier på 1 år. Hahah, sånn går det når man har lite å gjøre på fritiden. Jeg har hatt en utrolig fin helg med venner og familie i og med at jeg hadde bursdag på søndag, og feiring på lørdag.

Lørdag

Jeg og Jentene spiste taco, brownies, veilskringle, godteri og drakk masse brus, vi hørte på musikk og danset masse, pluss at vi hadde en ganske brutal versjon av stolleken, haha dritmorsomt!! Da alle hadde dradd tok jeg og Nora på oss koseklær, og rigget oss til i senga med cola, godteri og The Walking Dead på skjermen. ;)
Søndag

Våknet opp til bursdagsmeldinger og milkshake til frokost etterfulgt av gave fra mamma og pappa. ( gavevideo kommer ) Jeg og Nora ordnet oss litt, og så dro vi ned på peppes. Der møtte vi Marlene, Regine, Eirik og Henrik, vi spiste litt pizza, og så sang de bursdagssangen til meg. (Alle har vel opplevd det pinlige øyeblikket når noen synger bursdagssangen til deg og du ikke vet hvor du skal se, og du bare sitter der med et stivt smil..hehe) Men jeg fikk en gratis is da :)
Etterpå dro vi hjem. I sekstiden kom hele familien og vi spiste kake og drakk brus og så på bilder fra barndommen min.

Har hatt en super dag, takk ♥

Snart høstferie

Hallo! Long time no see. Jeg har vært litt opptatt med skole og trening i det siste, så jeg måtte prioritere det før bloggen. Men nå er det jo snart høstferie og ikke så mye treninger så jeg tenkte jeg skulle begynne å blogge igjen

Denne uka har vi hatt en god del prosjekter og sånn vi skal gjøre. Jeg har for eksempel en gruppeoppgave i samfunnsfag og en fagartikkel i norsk. Derfor gleder jeg med så syyyykt til hega/høstferien. Som for meg består av Bursdagen min, feiringer, kake, the vampire diaries og ekstrem chilling! Nå skal jeg gå å lage meg en kopp kakao og lese et par blogger + litt lekser. Snacks!Hva skal du i høstferien?

kveldskos

Hallo! Nå har jeg nettopp rigget meg til i sofaen med pledd og pretty little liars, i 7 tiden kom Marlene over, vi bestemte oss for å lage vafler. Vi satt ute på verandaen med vafler, pledd, og varmelampe til det ble mørkt og Marlene måtte hjem. Nå skal jeg se litt på pll, øve litt på spansken og så legge meg. Natti <3Hva har du gjort i dag?


1.September

Da var det høst peeps, ikke mer vannballongkrig, ikke grilling i ornesvika, og verst av alt: skole :( :( Neida, det er ikke så ille, høst = kakao om kveldene, klatretrening, tenne lys, og best av alt bursdagen min! Jeg skal en tur på Bjørnfjell med pappa i dag, bare for å få litt ut av dagen siden det er fint vær. :)bare fordi jeg savner bulgaria så utrolig mye, slenger jeg med to bilder fra stranden i sozopol :(

Hva skal du i dag? / Liker du høst?

Siste dagen i sommer 2013

Det er litt vemodig at vi starter høstsesongen i morgen, og at om ikke lenge skal vi stille over til vintertid. Men siden jeg liker høst og vinter utrolig godt så veier det litt opp for at sommeren er over. :) I dag sov vi til kl.10, lagde frokost og så kom Linea. I tretiden gikk vi til byen, der møtte vi Vilja og dro på cafe. Og nå sitter jeg hjemme og venter på at nudlene mine skal bli ferdig, ha en fin kveld ;)

Kjøpte foressten en spansk ordbok for å ha i spansklassen, hahah :)
Lærer du deg spansk?

Jentekveld

Hallo! Nå sitter jeg senga hos Regine i koseklær og holder et glass cola. Kom hit i 8-tiden og siden har vi laget til godteskåler med snop, chips og smash, pluss oreois og brus. Nå skal vi legge på sengetrekket, finne en film, og gå ut å hoppe :)

Hva har du gjort i kveld?


Selfies

Hallo! Dere har sikkert merket at jeg har vært borte en stund, ehe.. Vel, det har vært mye stress med å komme hjem fra bulgaria, skole, trening pluss at jeg har vært syk i en god stund nå, men er ganske så frisk nå! :) Men nå skal jeg begynne å blogge igjen, og jeg begynner med en haug av selfies, haha ;) ;) :P


Stresser du mye for tiden?

BYE BYE NORWAY!!

Hallo! Da sitter vi i bilen på tur til Kiruna, derfra skal vi til Arlana og så til Burgas. Gleder meg som en liten unge. Prates om litt! :)

Har du vært på ferie i år?

buisy

Hallo! Har hatt det kjempetravelt i dag, pakket, handlet, vasket og lagd kake. Nå er endelig alt stresset over ( for i dag Dx ) og jeg sitter i senga med en kopp kakao og frustrerte fruer på skjermen, snart blir det grøt, hehe. Natta <3

Liker du kakao?

tropenatt

Hallo! Nå har vi spist frokost og ryddet rommet. Marlene måtte gå for en stund siden fordi hun skal til Camebridge i morgen og hun har enda ikke pakket. Jeg bruker vanligvis å pakke sånn 4-5 dager før avreise, men i år har jeg bare dratt det laangt ut og er enda ikke ferdig, selv om jeg drar på tirsdag.

Det var foressten ekstremt varmt i natt, jeg ble så varm at jeg måtte hente et vått handkle og ha på pannen, jeg fikk sove til slutt, men herregud.. Soo hot :( :)

Er det varmt hos deg?

milkshake

Hallo! I dag sov jeg ganske lenge, fordi jeg var sent oppe i går å pakket + leste boken min. I dag kom Marlene hit, vi fant ut at det var lurt å lage milkshake sid en det er en freakings hetebølge ute, og varmere ute enn inne.  I kveld blir det muligens overnatting, snakkes senere! :)
Liker du milkshake? / Hvilken liker du best?

hva skal jeg gjøre med livet mitt nå?Har du det sånn?

natta

Hei! Nå sitter jeg nydusja i sofaen med pleddet mitt og ser på gossip girl, tildigere var jeg borte hos Julie og Torje for å lage milkshake. Den ble ekstremt god! Nå skal jeg snart legge meg, etter enda en episode av gossip girl. natta ♥
Hva er din favorittmilkshake?

Gårsdagen

Hallo! Veldig koselig i går, vi spiste kake og pratet masse. I min familie har vi ekstremt mange hunder, så det var som rene dyrehagen med 6 hunder. Heldigvis går alle overens og er utrolig søte. Da vi kom hjem dro jeg og Sunniva på joggetur, og så så vi på film. I dag våknet jeg ca.10.30, kledde på meg, spiste frokost og dro ned på senteret sammen med Marlene. Jeg fikk kjøpt meg en cardigan og litt mat. Så nå er nermest alt i boks for Bulgaria! :)
see hvor søt bentley er!!

Hva gjorde du i går?Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 14 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du se outfits, foto, hverdagsinlegg og masse mer. Håper du liker bloggen min! /font>

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits