Dagens innkjøp

Hei! I dag har jeg bare slappet av hjemme, har vært en tur i byen med mamma og kjøpt noe greier til USA. Etter middag gikk vi en tur opp til vannet sånn at Teddie kunne kjøle seg ned, jeg tok meg en dukkert jeg også, og så møtte jeg noen kjentfolk, så det var koselig. Tenkte jeg skulle vise hva jeg kjøpte her. :)Bluse 175,- // Bikbok
Kjole 200,- // Bikbok


Shorts 2 for 99,- // Cubus
Bikinitruse 20,- // Cubus

Likte du innkjøpet?

New in - shoes249,-

699,- Begge skoene er fra skoringen. :)

Hva syns du? 


Tech-innkjøp

Hallo! I dag sto jeg som vanlig opp veldig sent, døgnrytmen min er helt opp ned, sovner nesten om morgenen og våkner i totiden. Må snu det før skolestart.  Uansett, jeg og pappa dro en tur i byen for å kjøpe en mini-HDMI displayport adapter til den nye pc`en min. Vi så også et helikopter som jeg bare ble helt gira av. Så jeg kjøpte det, siden det var på tilbud. De årlige fyrverkeriene ble jo også kjøpt inn, og nå blir det avfyrt en god del kinaputter og grisehyl på nyttårsaften. Elsker fyrverkeri, det er så stilig. :)
Helikopter 199kr  // HDMI-adapter 199kr // Clas Ohlson

Har du (hatt) et helikopter? :)

Bestilt

Hei! Nå har jeg nettopp bestilt årets juleballkjole, nå må jeg bare finne sko. Ja, jeg vet at det er fortsatt oktober, men 1.det var salg og 2.månedene suser forbi, og før jeg vet det så er det desember :) Den kostet 199kr på nelly, orginalprisen var 399kr, så dette var jo tidenes kupp :) Jeg håper bare ikke at noen andre skal ha denne kjolen.Hva syntes du? ♥

new in
Hva syntes du? ♥ Nå skal jeg gjøre ett tonn med lekser.. :C

Dream on, dreamerginatricot

Likte du genseren?

dagens innkjøp


genser fra h&m

magetopper fra bikbok

Likte du innkjøpet?

cardigan
cardigan fra h&m, bukse fra ginatricot, sko fra BikBok

Likte du antrekket?

Spikes

Ballerina Spike sko fra Bikbok, 99kr

Likte du innkjøpet?

New in

Hallo! Dagen fløy forbi og jeg har ikke hatt tid å blogge enda. Jeg og Marlene bestemte oss for å dra ned i byen siden jeg så etter et par ballerinasko til bulgaria, men jeg endte opp med noe helt annet, vi møtte også Erlend og kjøpte en youghurtis og spiste den ved fontena. Sykt deilig med sol og 27 varmegrader! :) Boken min kom også i dag, gleder meg til å lese den.

Bikini fra BikBok, 29kr per del

Bok fra Ark.No, 261kr

Likte du innkjøpene?

Bestilt!

Hei! Da har jeg nettopp bestilt boka divergent, jeg gleder meg skikkelig til jeg får den! Jeg skal ikke begynne å lese den før jeg sitter på flyet til bulgaria :) Jeg har hørt sykt mye bra om boka, pluss at det er sciense fiction & fantasy som er mine favorittkategorier innen bøker og filmer.

Sender ut varme tanker til de som mistet sine kjære på den 22.Juli 2011, hvil i fred ♥


Har du lest divergent?

Aztec

Hei! I dag sto jeg opp tolv, laget frokost og så gikk jeg ned i byen for å møte Eirik. Vi dro innom sentercafeen og spiste is og drakk cola. Så dro jeg han inn på bikbok for å kjøpe en peplumtopp med aztecmønster. Etterpå gikk vi opp til meg. Eirik har nettopp gått hjem, vi spillte badminton i ca.1 time. Sykt morsomt! Nå skal jeg nyte finværet, det er skikkelig bra vær. Sol! :D


BikBok 99kr

Likte du toppen?

Samsung Galaxy S4

My new baby <3
Spaceworld // Kampanjetilbud

Har du samsung eller iphone?

Treningsarmbånd

Hallo! Nå sitter jeg og venter på middag, tidligere i dag var jeg hos bestemor en tur, etterpå dro jeg en tur innom clas ohlson og kjøpte meg et sånt "treningsarmband" får når jeg jogger eller går tur og ikke har lomme. Jeg har opplevd flere ganger at jeg har måttet holdt mobilen i hendene eller ta på meg jakke når jeg skal jogge/gå tur. Så jeg har lenge hatt lyst på dette. :)
Treningsarmbånd, Clas Ohlson 199,-

Har du et treningsarmbånd?

Thank god its..

...FRIDAY!!

Hei! I dag sov jeg og Nora til klokka 13.00, men vi våknet dessverre opp til regn. :( Vi dro en tur i byen med Maren ca.kl 14.30 og nå er jeg nettopp kommet hjem. Nå skal jeg rydde litt og så ta meg mat. Været er mye bedre og er faktisk ganske varmt! Jeg prater altfor mye om været, men jeg føler en trang til å dokumentere fine (og dårige) været :) Vi snakkes :) :)


Tubetopp 49,- BikBok


Har du finvær?

 

Innkjøp fra det siste


Rosa genser Cubus 49,-

Mintgrønn genser Cubus 49,-

Shorts BikBok 199,-


Peplumtopp BikBok 99,- Smykke Bikbok 29,-

Hva syntes du om innkjøpene?

Room stuff


Fat 79,-


Krukke 34,-Pynteputer 79,-

Likte du innkjøpene?

DaisyMarc Jacobs 414,- (?)

Lørdagens innkjøp

Treningshorts H&M 99,-Bikini Cubus 79,- + 59,-

Likte du innkjøpet?

Nytt treningstøy

Hallo! Da var jeg endelig tilbake fra pausen. ..Som jeg trengte, i mellomtiden har jeg vært på tivoli, overnattinger og koset meg med venner i finværet. Akkurat nå er det faktisk 30 grader ute og sol! Deilig!

Uansett, pappa kjøpte meg noen nye joggesko siden mine gamle begynner å bli for små, pluss at de er litt ødelagte. I tillegg fikk jeg en ny treningstights fra kari traa, min gamle fra h&m er så slitt.

Treningstights 349,- (249,-) G-sport  // Nike free run 5.0 1300, ( 990,-)   G-sport

Likte du innkjøpet?

Lulu`s

Hei folkens! I dag kom lulu`s mappa mi, den er i fargen Iris, som er en lys beigerosa. Kjempefint! Den har plass til all sminken og Tangle teezeren, uten å se stygg og klumpete ut, love it! ♥
Har du lulu`s? ♥

Bestilt


lulu`s cosmetics bag // 254kr ( 15% av)

Har du lulu`s mappe? :)

bought some stuff

Hallo! Nå har jeg og Nora akkurat hoppet i kosetøyet og sitter og spiser godis. Hun skal nemlig sove her, senere skal vi lage taco og se på en film. Jeg og mamma kjøpte noen plagg til 17.mai og litt til hverdag. Så satte vi oss ned på en cafe og spiste en sånn kanelbollesak, du vet, de som liksom fletter seg rundt hverandre. Jaja, haha..Blå bukse 199,- // Rosa Bukse 99,- // Cubus      Rosa blazer 150,- // Grå genser 149,- // H&M
 

Likte du innkjøpet?

SunniesGlitter // 79,-

Likte du dem?

Nye møbler

Sofa Deva 2-seter // JYSK 3200,-         Sofabord MAUI hvit  // Jysk 850,-    

Hva syntes du? :D

Dagens innkjøp
Toms (!!!!!!!!!!!!!!!!!) 599,- // Sko&sånt

Duftlys 15,- // Nille

Likte du innkjøpene?

Gårsdagens innkjøp

Hei hei! I går var jeg en snartur på byen med mamma for å handle bukser og en topp til Sander`s bursdag som var i dag. Jeg kom hjem nå nettopp og har masse bilder å dele med dere. Men i mellomtiden legger jeg ut innkjøpene.Bukser, BikBok 149,- // Topp, Cubus 49,-
Her er foressten bursdagsantrekket mitt.

Hva syntes du om innkjøpene / antrekket?

Dagens innkjøp

Tjo hei! I dag var jeg på senteret med Nora, Maren og Marlene, jeg kjøpte litt for gavekortene og julepengene mine. Vi tok oss en is på kysten rundt, og så gikk vi på h&m der Nora kjøpte vinterjakke. Senere møte vi Eirik, og dro på kafferiet.instabilde

Og siden det var 50% på nesten hele BikBok kjøpte jeg meg noe for gavekortet jeg fikk i julestrømpen min. Here you go:Skinnjakke fra BikBok 250,- ( kostet egentlig 499,- )
Pink Friday Body lotion 199,-

Hva syntes du om innkjøpene?

Sentertur

Hei! Nå er jeg hjemme etter en "liten" bytur.  Vi satt oss på baguetten der vi møtte Nora. Uheldigvis for meg er jeg ikke helt frisk enda, så jeg måtte gå på toalettet for å pusse nesa hver halvtime.  Vi var på sentetet i ca 2½ time og så dro vi hjem. Nå skal jeg rydde litt på rommet og sy den ene stroppen til kjolen min. Jeg kjøpte foressten to ting.
la touche magique // 94kr (rabatt) // Cubus

Okey, jeg må bare si at jeg ikke bruker consealer eller noen annen sminke til vanlig. Denne er til fester, bursdager og diverse eventer. Jeg har siklet etter denne kjempelenge nå. og nå er den miin!! 

Å herregud, se hvor bra. Jeg elsker seriøst denne consealeren, det på haka er ru hud som ikke er grodd enda. Den er selføgelig ikke så kakete da. 

Hva syntes du om innkjøpet?

The hunger games

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Innkjøp fra helga

Topp, 99,- // BikBokNeglepleielakker, 2 for 10,- // Cubus LagersalgVeske, 125,- // BikBokBikinioverdel, 25,- // Cubus Lagersalg

Hva syntes du om innkjøpene?

Videoblogg; Innkjøp

Hva syntes du om innkjøpene?

Dagens innkjøp

Hei! Jeg fikset minnekortet ved å formatere det! Her kommer dagens innkjøp:

topcoat, glitter // 30krneggelakkfjerner, glitter // 19,90 kr

Hva syntes du om innkjøpene?

Gårdagens innkjøpJakke 499,- // Cubus
Votter 99,- //  Bikbok

Likte du innkjøpene?

Innkjøp fra det siste
Sovepose 799,- G-Sport // Bukse ?,- G-Sport // Jakke 1383,- G-Sport,//BH 50,- (salg)  Kappahl  // Sokker ?,- G-SportFlisgenser 149,- G-Sport

Likte du innkjøpene?

Everybody loves saturday night

Hey! Kom nettopp hjem fra byen, jeg og Nora ligger og chiller i sengen, vi skal snart hvie en pizza inn i ovnen, haha, jeg vet jeg spiser for mye pizza. Etter det blir det kino med jentene! Det blir så koselig, har ikke vært på kino siden august, lol. Utover kvelden skal jeg kanskje sove hos Nora, kos dere videre! 
Hva har du gjort i dag?

Dagens innkjøp

Øredobber 29kr // Bikbok

Jeg fikk disse øredobbene på kjøpet da jeg kjøpte bursdagsgave til Julie. 

Likte du dem?

Ny termoskopp

Hei! I dag kjøpte broren min meg en termoskopp. I rosa, selfølgelig.. ♥ Vi har en blå fra før av da, men den lukter kaffe, og jeg trengte en som bare var min, det er denne. Den fungerer akkurat som en termos, bare mindre. Den er liten og nett og tar ikke plass, jeg får en og en halv kopp te oppi den, så det holder nok. Den kostet forresten 179,- på g-sport.

Har du en slik termos?

Videoblogg; Innkjøp fra Nattåpent

Hva syntes du?

dagens innkjøp


Treningsskjorte, G-Sport // 249,-

Blondebluse, Cubus // 99,-

Bokbind, Nille // 1 kr pr rull. (5kr!!)

Likte du innkjøpene?

new in

Hei alle sammen! I dag var jeg jo på byen med Nora, vi så litt på ting til skolestart og sånt. Vi kjøpte også litt godt på bakeriet da. Etterpå gikk vi hjem til Nora og laget cookies og så på Pretty Little Liars, nå er vi hjemme hos meg og Nora skal sove her. Nå skal vi kose oss med pizza og Pretty Little Liars. 


f & ♥ fra kremmerhuset // 29,- pr bokstav. Pennal fra Clas Ohlson // 39,-

Hva syntes du?

new in

Likte du innkjøpet?

new in


Treningstights 179,- // H&M

Bilderamme, 49,- // Europris

Parfyme, 39,- // H&M

Hva syntes du?

Ny bukse
Likte du den?

Småting innkjøp Løsvipper, H&M // 10krPynteskål,Nille // 40 kr

Hva syntes du?Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 14 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du se outfits, foto, hverdagsinlegg og masse mer. Håper du liker bloggen min! /font>

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits