Martin + Henrik = mesterbloggere

Heia bloggen, eller hva faen det heter, nå har vi akkurat vært på skola å "kosa" oss. Det var en ganske chill dag med dødball i engelsktimen og kunst & håndtværk. Uansett, i morgen har vi tentamen, eller heldagsprøve, i norsk og det er bere helt natotacofantastisk kjedelig. Det å sitte på en stol i fem timer å skrive en fortelling/novelle som teller mye på vitnemålet/karakterkortet  er rett og slett kjedelig. Til slitt må vi bare nevne at Henrik og Martin er kul og best osv...

 

 
Urettferdig

Hei folkens, sitter og ser på tv nå, sjekket nettopp værmeldingen og det er altså meldt snø overalt i Norge..bortsett fra Narvik, typisk. Sist gang det faktisk snødde ordentlig her var det Oktober, urettferdig må jeg si.

:( haha, okei skal ikke snakke mer om været nå, jeg skal snart snart hoppe i dusjen og så legge meg, sto opp ganske sent i dag så det er spørs om jeg sovner i tide.. Natta ♥Har du snø?

Tapped out

Hallo! Jeg tenkte jeg skulle andbefale ett spill som jeg nylig lastet ned, for både android og apple- brukere. Spillet heter tapped out og er veldig likt hay day, men dette er basert på the simpsons, der du skal bygge opp gaten etter en atombombeeksplosjon. Du bygger hus og butikker og kjøper trær, busker, benker og gjerder og gir oppgaver til karakterene, litt som the sims. Ekstremt morsomt og avhengighetsskapende, det eneste minuset er at du må vente en god stund på flere ting, med mindre du har donuts som kan få prossessen ti å gå fortere.

Du kan også besøke andre spillere sine gater, hvis du vil besøke meg heter jeg frida0610583 ( ja jeg vet irriterende langt navn, men jeg valgte det ved ett uhell :O

Spiller du tapped out? / Hva er ditt favoritt mobilspill?

torsdag

Hei! I dag har det vært overskyet frem til en halvtime siden. Men nå er det sol. I sted skulle egentlig jeg og Henrik spille badminton, men det blåste litt for mye, så vi gikk heller inn og så en film. Henrik har nettopp dratt og jeg har spist hamburger, tihi.. Senere skal jeg kanskje være med Nora. Og må foressten si god tur til alle som skal på ferie i dag. Regine, Eirik, brødrene mine og kjærestene. :)Er det sol hos deg?

Blink mints

Hei! For noen dager siden ble jeg sendt tre bokser med pastiller/sukkertøy fra likeandshare.com. som jeg da skulle teste ut. Jeg syntes de har virkelig funnet gullegget med disse pastilene, den lila har solbærsmak, den svarte smaker som tyrkisk pepper & den grønne smaker eple, alle har en fantastisk god smak som varer helt til pastillen er borte, ikke slik som andre sukkertøy med smak i 2 sekunder og så såpesmak, enda et pluss er de supersøte boksene med et nydelig design. Min favoritt er kanskje den grønne, men jeg elsker smaken av den lilla også!  Jeg anbefaler disse på det sterkeste, og man får dem på http://www.likeandshare.com Har du smakt blink mints?

Dyretesting

Nr.1

Skip til 7:13 for å sett sorteringen av sminke som er og ikke er testet på dyr.

Nr.2

Skip til 6:32 for å sett sorteringen av sminke som er og ikke er testet på dyr.

Lisalilleseth.blogg.no


Sponsor

Hei, skulle bare si at jeg blir sponset av jpx.no, leverandør av elektronikk og sånt. ♥ 

 

Det er bare å klikke på bildet for å komme på nettsiden dems! 

 

The Hunger Games

Dere aner ikke, helt utrolig! Jeg og Nora så denne filmen på lørdag, og jeg tror nok a hvis ikke Avatar hadde vært et så sterkt minne for meg så hadde denne filmen fått plass nr.1 på lista over filmer. Effektene, Klippingen, Lyden. Du merker det, når jeg merker forskjellene fra denne ffilmen til en helt vanlig actionfilm så vet jeg at dette er en bra film.  Filmen går under sjangerne: Thriller, Drama og Romantikk og har aldersgrense 11år, noe jeg er enig i, for og være ærlig så er det brutale scener i filmen, men det sier jo seg selv: "Dødslekene"  Jeg gir terningkast 6, fantastisk film. Anbefales!

Blogges ♥

IndiaHei, tenkte bare jeg skulle anbefale en blogg. Venninna mi er adoptert fra India og hit til Norge, i 3 uker fikk hun oppleve India på nært hold. Hun har fått sett barnehjemmet sitt, møtt eierne av barnehjemmet, ridd på elefanter og ikke minst fått tenke litt på barndommen. Mens de var i India skrev foreldrene en blogg. Den er virkelig verd og lese. HER  Ganske innteressangt. Håper dere leser den. Klem Frida.

Har du vært på en tilbakereise før?

Cosmic RadianceHei, fikk denne herlige parfymen hos brødrene mine på søndag. Den lukter himmelsk, og designet er utrolig bra. Den funker som den skal, for hver gang jeg har den på kommer Regine og lukter. Etterfulgt av dådyrøyne og et : "Kan jeg få låne?"   Hehe, jeg vet ikke hvor den er kjøpt. Men jeg mener å ha sett denne på cubus. Så... -Løp og kjøp! 

Sminke dere må kaste.

Cover Girl
L'Oreal
Matbeline
Max Factor
Rimmel

++

Når du har ryddet ut produktene fra disse produsentene, og knust de og kastet de i
søpla, så fyll sminkepungen med dette:

 • Revlon
 • Almay
 • MAC
 • Burt's Bee's
 • Milani
 • SinfulColors
 • Bonne Bell
 • Jane
 • E.L.F
 • Vital Radiance
 • Physician's Formula and Prestige
 • Aveda
 • Beauty Without Cruelty
 • Darphin
 • Ecco Bella
 • Hemp Organics
 • Jurlique
 • Kiss My Face298018_268137119895222_100000968089842_711966_230234937_n_large
I stedet for at hunder, kaniner, katter osv. får ødelagt hele kroppen og blir misshandlet.
Kjøp heller produkter som er testet på mennesker. For mennesket kan bare smøre det under armen,
låret eller andre steder for å se bivirkningene. 

Tatt fra denne søte og flinke bloggeren !

Og hvis du har Canada Goose jakke, kast den med engang! Du går med et drept dyr på jakken!

SPRE VIDRE

Frida<3Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 14 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du se outfits, foto, hverdagsinlegg og masse mer. Håper du liker bloggen min! /font>

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits