Lately

Monterey tid: 23.00

Hei folkens! nå sitter jeg på hotellrommet vårt i Monterey og hører på musikk etter en sen middag på Taco Bell. Jeg har aldri smakt taco bell før, så det var jo nytt, haha. I det siste så har vi vært innom en liten plass som heter Merced, og vært i Yosemite nasjonalpark der vi møtte brødrene mine og søskenbarnet mitt, så har vi kjørt hit, til Monterey. I morgen kjører vi til Los Angeles, der vi skal være i tre dager, vi skal nemlig på Universal Studios, og gjett om jeg gleder meg! :D

Dette er på fisherman`s wharf i Monterey, det ligger 12-14 sjøløver og ynker og oinker hver dag, veldig underholdene, hehe. :)
Pebble beach golf bane, vi menget oss med milliardærene på golfklubben :)

 

Reno by night

Hva syntes du?

Ankommet Reno

NEVADA TID: 18:15

Hei hei! Nå ligger jeg i senga på hotelrommet i Reno etter en middels lang kjøretur fra San Francisco, hotelrommet er i nest øverste etasje og er kjempefint. Det koster altså 600kr natta for hotelrommet, frokost og lounge med mat og drikke, det er så billig at jeg ikke skjønner noen ting.. De forventer vel at vi skal bruke masse penger på casino. Nå skal vi finne en fin resturant og så skal vi ut! 


Hvil i fred. 22.07.2011 ♥

Sykkeltur over golden gate

SF TID: 20:50

Hei heii :) I dag leide vi sykler og bestemte oss for å ta en tur over golden gate brua, fy søren for en tur. Jeg trodde dette skulle være i maks 2 timer og ikke mer en et par kilometer med flatmark, men neida. Det ble en 7 og en halv times tur på ca 2 mil. Nå ligger jeg halvveis dau i senga og hører på musikk og chiller max. Jeg har så syyykt vondt i rompa, det blir ikke noe sykkeltur på meg for et par uker for å si det sånn. Nå tror jeg det blir en tur på ei burgersjappe eller noe lignende og så blir det natt. I morgen sjekker vi ut og henter bilen. :)Dette er alcatraz-fengselet der de farligste fangene ble holdt frem til slutten av 60`tallet. 


Utsikta fra rommet er bare helt syk...

 

San Francisco

USA TID: 10:57 

Hallo! Etter en 15-timers reise og en god del venting kom vi frem til San Francisco på fredag i femtiden. Alle amerikanerene jeg har møtt så langt er kjempehyggelige, de spør meg alltid om hvor jeg er fra og virker veldig interessert, det er skikkelig koselig! Vi sjekket inn på hotellet vårt som heter park 55 i sentrum av san francisco. Så langt har vi bare shoppet og gådd i gatene, vi har vært innom Lombard street og Fisherman`s wharf, noen veldig populære attraksjoner, og i dag skal vi sykle over Golden gate-bruen selv om det er en god del tåke, heligvis er det varmt. 

I morgen henter vi bilen og kjører videre til Reno, og deretter Yosemite nasjonalpark der vi møter brødrene mine, håper jeg får tid til å blogge i kveld :)Dette er utsikta fra rommet! :) 
Hva gjør/skal du i sommer?Hei! Mitt navn er Frida, jeg er 14 år og kommer fra byen Narvik, her på bloggen får du se outfits, foto, hverdagsinlegg og masse mer. Håper du liker bloggen min! /font>

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: fridanaablogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits